Børster til lufthavne

Vedligeholdelse af landingsbaner er vigtigt ikke kun på grund af æstetik, men mest af alt, grundet passagerernes sikkerhed. Vores lufthavns børster er blevet designet og testet, så de effektivt fjerner sne og is fra start- og landingsbaner – selv i de hårdeste betingelser.

Vores produkt

Børste-systemer, der passer til de fleste typer af runway sweepers på markedet
Vi tilbyder lufthavns kassetter der er kompatible med runway sweepers fra bl.a. Øveraasen, Schmidt, Vammas, Fresia, Bucher Schörling, Zaugg og JetBroom-Boschung.

Vi tilbyder følgende kassetter:
  • Plastprofil:
    - med stål
    - med PP
  • Aluminiumsprofil:
    - med stål
    - med PP

Børsterne bliver fremstillet i overensstemmelse med ISO-9001 standarder.

I 2011 blev vi blandt andet leverandør til norske Avinor – et af de største selskaber indenfor lufthavnsdrift i Skandinavien.

Dan Børster anvender den nyeste teknik, som beskytter kassetterne fra at miste enkelte tråde. Kassetterne er selvfølgelig designet således at retaining wire bliver holdt fast under drift. Men vores unikke teknologi har en dobbeltsikring, hvor en speciel designet klip også holder om hver enkelt tot. På denne måde er vores kassetter beskyttet mod mekaniske vibrationer, hvilket igen øger levetiden af vores kassetter.

Vores eksperter har også udviklet verdens første innovative cups design. Vores cups er designet til at forhindre at trådene knækker.

Levering til tiden

Hver bestilling er vigtigt for os, fordi vi ved, hvor vigtigt den er for dig. Vi arbejder døgnet rundt for at sikre en problemfri levering af din ordre.  Just-in-time leverancer er garanteret af vores produktion, vores planlægningsprocesser og moderne distributionscenter.

Produktsortiment

Vi tilbyder et bredt produktsortiment af de mest avancerede børster. Skræddersyede løsninger kan også leveres. Vi er stolte over, at vores lufthavnsbørster arbejde på landingsbanerne i (herunder også militære lufthavne) i Danmark, Norge, Rusland, Belgien, Polen, Ukraine og Litauen.