Dan Børster tilbyder industrielle børster designet til at forbedre din maskines ydeevne

Optimal drift af din maskine er en afgørende faktor i at sikre din konkurrenceevne. Vi designer og fremstiller industrielle børster til at opfylde behovene for netop din fejemaskine.

Dan Børster tilbyder børster efter virksomhedens ønsker og krav. Afhængigt af den specifikke fejemaskine, er det muligt at bestille brugerdefinerede børster i henhold til virksomhedens specifikationer.

Stadigt skiftende marked

Vores udviklingsafdeling holder nøje øje med tendenser og ændrede markedskrav, således at vi hele tiden er på forkant med udviklingen. Vi investerer ligeledes kontinuerligt i vores produktionsapparat med henblik på både opgradering og effektivisering af eksisterende produkter, men også i nye produkter og nye produktionsformer.

Skræddersyede løsninger

Vores højt kvalificerede medarbejdere og et yderst avanceret produktionsapparat betyder at vi kan producere kundetilpassede børster hurtigt og til den aftalte pris.

Vi er en virksomhed, der sætter en ære i at levere branchens bedste industrielle børster. Vores mål er at tilbyde vores kunder industrielle børster i den bedste kvalitet.